Help als vrijwilliger


Zonder vrijwilligers, geen Nacht van de Vluchteling! We zijn op zoek naar enthousiastelingen die de deelnemers een bijzondere, mooie Nacht kunnen bezorgen. 10, 20 of zelfs 40 kilometer is niet niks, en zonder de inzet van betrokken vrijwilligers krijgen zij dit niet voor elkaar.

Ja, ik help mee!

Heb je je al aangemeld, maar nog geen link naar Inzetrooster ontvangen? Neem dan contact op met ons!

Wat kan je verwachten? 

We beloven je veel positiviteit en mooie ontmoetingen en zullen goed voor je zorgen tijdens de Nacht. Voorafgaand kun je met al je vragen bij de vrijwilligersmanager terecht, en ontvang je ook een briefing met verdere uitleg over jouw taken. Mocht je reiskosten maken, dan worden deze door ons vergoed.

Na inschrijving ontvang je een e-mail met een link naar ons Inzetrooster. Hier kun je zelf een taak/dienst uitkiezen en je daarop inschrijven.  

Waar kan je ons (mee) helpen? 

In totaal hebben we op onze routes, verspreid over 10 verschillende steden, zo'n 500 vrijwilligers nodig. Zij worden ingedeeld in de volgende teams:

  • Locatieteam: help mee op een start- rust of finishlocatie, met o.a. de op - en afbouw, de registratie en het programma.
  • Hulpteam: samen met een maatje rijd jij de Nacht door om deelnemers die niet verder kunnen lopen op te halen.
  • Routeteam (tegen vergoeding): alles wat komt kijken bij een goed verloop van de route zoals het markeren, controleren en het ophalen van de routepijlen. 


Lees hier alle vrijwilligerstaken


Maak de Nacht nóg leuker en geef je samen met je beste vriendin, broer, collega's of buurman op!

Downloads:

Vrijwilligerstaken Nacht van de Vluchteling Lees
Made with by Kentaa
Delen